Om Rosa Sløyfe


I oktober strikker vi Rosa sløyfe-genser!

Line Langmo Påfugl – et superpopulært, luftig og lekkert garn i luksusmohair med høy trendfaktor. Nå ønsker vi å inspirere strikkefolket til å kaste seg på pinnene og strikke årets desidert lekreste – og kanskje viktigste plagg – en Rosa sløyfe genser – eller fler.

Vi har lansert flere kolleksjoner med ROSA SLØYFE-gensere pluss lekkert tilbehør, og håper alle finner en favoritt. Oppskriftene er selvfølgelig gratis.

Line Langmo er kjent som designer, livsstilsblogger og stylist med en bestselgende strikkebok bak seg. I samarbeid med House of Yarn lanserte fashionistaen ROSA SLØYFE-kolleksjoner – noe som for henne har vært veldig viktig.
Line har opplevd å miste en nær på grunn av brystkreft, og har et personlig og varmt engasjement i saken.

OM AKSJONEN


Målet med aksjonen er å vise solidaritet med brystkreft­rammede, øke kunnskapen om brystkreft og støtte brystkreftforskning. Rosa sløyfe-aksjonen er en internasjonal folkebevegelse. I Norge står Brystkreftforeningen og Kreftforeningen sammen om aksjonen.

Du kan lese mer på: kreftforeningen.no/rosasloyfe

takk for at du hjelper oss å hjelpe!


Vis solidaritet med brystkreftrammede

Rosa sløyfe

Rosa sløyfe har sitt opphav i USA der amerikanske kvinner på begynnelsen av 1990-tallet krevde større bevilgninger til brystkreftforskning. Siden den gang har organisasjoner, bedrifter og privatpersoner viet oktober måned til Rosa sløyfe-aksjonen. Aksjonen har blitt arrangert i Norge siden 1999.