DG 372 Rosa Sløyfe 2018


LAST NED LOOKBOOKLAST NED RETTELSEBESTILL GARNET HER!

I OKTOBER STRIKKER VI ROSA!

Her lanserer vi første del av årets ROSA SLØYFE-KOLLEKSJON til voksen og barn fra 2–12 år, og nå kan du glede deg over et lekkert ROSA SLØYFE-samlermagasin. Men følg med! Det kommer enda flere design i løpet av høsten! Og husk at vi deler alle oppskriftene gratis på rosasloyfegarn.no.

Også i år er det Line Langmo som fronter Rosa sløyfe-aksjonen med en ny og lekker strikkekolleksjon i de superpopulære garntypene Line Langmo Påfugl og Du Store Alpakka Bling. Årets nyhet er ennå et nydelig og supermykt luksusgarn i Rosa sløyfe-familien; Alpakka Magic.
For hvert solgte nøste går 5 kroner til brystkreftsaken og forskning på senskader etter brystkreftbehandling. Fjorårets Rosa sløyfe-aksjon ble en megasuksess! Vi er stolte av å kunne bidra i en så viktig sak. Også i år skal pengene gå til forskning på senskader etter brystkreft. Økt kunnskap vil gjøre det lettere å forstå og akseptere at kreftfri ikke alltid betyr det samme som frisk. For stadig flere som overlever brystkreft, gjenstår kampen om å bli frisk.

Vi gleder oss til å bidra til innsamlingen og til større fokus, mer kunnskap og informasjon i dette viktige arbeidet. Nå håper vi at hele strikkefolket blir inspirert, kaster seg på pinnene og strikker årets desidert lekreste – og viktigste plagg; en Rosa sløyfe-genser. Kanskje kommer det en Rosa sløyfe-genser eller to på strikkelista denne høsten? Da håper vi at du deler bildene med oss!

Margaretha Finseth
Design & Brand Manager
HOUSE OF YARN