Circle K kredittkort

Circle K kredittkort er et av de mest populære kredittkortene i Norge. Dette kortet gir deg mange fordeler, som rabatter på drivstoff og gratis vask av bilen din. I tillegg får du cashback på alle kjøp du gjør med kortet ditt.

Det er enkelt å søke om Circle K kredittkort, og du kan gjøre det online på nettstedet til banken din. Søknadsprosessen tar bare et par minutter, og du vil få svar med en gang.

Circle K kredittkort er et av de beste kredittkortene på markedet, og dette er grunnen til at det er så populært blant nordmenn. Kortet gir deg mange fordeler, og du vil kunne spare mye penger på drivstoff og andre kjøp du gjør med kortet ditt. Søknadsprosessen er enkel og tar kun noen få minutter, så det er verdt å søke om kortet hvis du har behov for et kredittkort.

Statoil Kredittkort

Statoil heter nå Circle K og kredittkort fra Statoil leveres av Circle K, men her har du litt informasjon om Statoil kredittkort

Statoil kredittkort er et kredittkort som gir deg mange fordeler. For det første så får du rabatter på bensin og drivstoff når du bruker kortet ditt hos Statoil. I tillegg får du cashback på alle kjøp du gjør med kortet, og du kan benytte kortet i over 30 millioner butikker rundt om i verden. Kortet har også en reiseforsikring inkludert, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe egen reiseforsikring. Statoil kredittkort er et kredittkort som gir deg mange fordeler, og det er derfor et kort som er verdt å investere i.